Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av; Las Palmas - Män på gränsen till nervsammanbrott


Ute - Inne

Där ute skiner solen.
Här inne är molnen ivägen,
de skymmer allt ljus i samtliga lägen.

De är grå, nästan svarta.
Det regnar här inne,
fast där ute skiner solen.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen