Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Mörkt, tomt och ensligt.
Kallt, rått och fuktigt.
Tomt, tyst och ensamt.
Ledsen, frustrerad och likgiltig.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 782 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen