Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HalvBror


Du fick ett svar
Lämnades med frågor

En pusselbit hittade sin plats
Omkullkastande alla de andra

Vart ska du leta
När det du söker inte kan hittas

När hon som bär kartan
Också gav dig svaret




Fri vers (Fri form) av Skatanssyster
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-05 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster