Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamstående

Ensamstående

Ensam


Stående




Fri vers av Rummet
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 12:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Några få ord med stort innehåll!
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Rummet