Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

det är inte lätt att bli kompis med en feministJag försöker uppträda politiskt korrekt, vill så gärna drömma om att också jag är med och räddar världen från orättvisor. Det är berusande att känna sig snäll och upplyst i en rymd av möjligheter.

Jag skriver ett manifest om att det inte finns några skyldigheter, utan endast rättigheter för oss varelser på Tellus. Avslutningsvis ömhetsbombar jag en feminist, men då tar det hus i helvete.

Jag ropar efter närmaste psykolog eller präst eller medmänniska, men ingen kommer till min undsättning. Det här hade jag inte alls tänkt mig när jag började på Studiefrämjandets skrivarkurs.

Jag förklara förtvivlat att jag inte alls är en populistisk mansgris som klätt ut mig till Teskedsgumman för att få ligga mera. Klart jag börjar gråta, då feministen skrivit om hur skönt smisk Skalman ger.

_______
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-05 13:05Bookmark and Share


  Ric
Jag har, på fullt allvar, de senaste åren sagt upp varenda bekantskap jag överhuvudtaget haft med människor som är feminister. Jag vill överhuvudtaget inte ha med sådana att göra och varje gång jag ser en på tex teve, vill jag genast rycka av mig en arm för att ha något att kasta på dumburken.
2017-10-21

  objekt3
jag har motsatt "problem"
2017-07-10

    ej medlem längre
Jo, intressant. Förstår budskapet.

2017-07-10

  Judas Ekholm VIP
Kunde inte låta bli att undsläppa ett gapskratt. Svinkul satir.
2017-07-06

  NOTARIUS PUBLICUS VIP
I hårda ordalag är det naturligtvis så (om vi nu håller oss till naturlagen) att en KUK är en kuk och en FITTA en fitta och inget djefla dubbelbetonat Hen,utan "HAN är en hane och en HON en hona,djefla trams i håller på med.
2017-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag ser din text som en satir över dagens samhälle. Rättigheter i symbios med skyldigheter, så borde det vara. Jag, som ledare för en skrivarcirkel, log:)
2017-07-05

  Larz Gustafsson VIP
själv kommer jag att fortsätta på min antifeministiska linje och låter mig inte mästras av vare sig feminister eller deras "manliga" knähundar.
2017-07-05

  Annie b'larsson VIP
På vilket sätt ska det här föra saken framåt? Varför står ni där och gapskrattar åt och hånar någonting som är livsviktigt för alla människor på jorden. Vadå intellektuell. Vem i församlingen. Det här är ju bara en massa snicksnack. Var det inte du som skulle återinrätta det intellektuella samtalet eller hur det var. När då?
2017-07-05

  Staffan Nilsson
Engagemang i största allmänhet och feminism i synnerhet handlar inte om att "känna sig snäll".
Klart att det tar hus i helvete.

2017-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig ens komma på tanken att komma i närheten av en feminist.
2017-07-05

    Ordkonstnär
Dig känner jag igen på språket. Hade nog dig på Facebook till och med :D
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP