Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

jag dansar till tystnaden som du
lämnade
min vita klänning vilar mot min hud
väntandes,
längtandes
efter dig
ditt andetag mot min hud,
värmen sprider sig och jag blir ett med himlen
stjärnorna lyser för mig

i detta tomrum




Fri vers av scarletaro
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro