Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lys

hon lutade sitt huvud mot hans
och viskade, "lys. lys som stjärnorna på himlen."

när tårarna rann
tänkte han på de orden
höll fast vid orden som om de kunde
rädda honom
som om de var syre när han drunknade
han tänkte på henne där hon låg
en del av himlen nu

'"lys. lys min älskade."
och hon lyste.




Fri vers av scarletaro
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro