Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värkande längtan av saknad


Det som når hjärtat
blir till sorg

hulkande tomhet kramar
smärtsamt min övergivenhet

få har stannat kvar
mycket har gått mig förlorat

att bli sviken
har varit mitt öde











Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2018-03-23 08:37



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Insikt och väldigt fint snidat!
2018-03-26

  ULJO
Poesi med melankolisk klang
2018-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Tungt och svårt att bli sviken när man längtar efter kärlek, värme och gemenskap!
2018-03-24

  Palett
Din text förmedlar känslan av sorg, av att ha blivit övergiven..... Starkt

2018-03-24

  Quasimodo
Ett stark och sorgset uttryck för det förlorade och sveken!
2018-03-23

    ej medlem längre
Vemodigt, vackert
2018-03-23

    carinamnm
Vet hur det känns. Tungt text som förmedlar en inneboende längtan om lugn, trofasthet och glädje.
2018-03-23

    Ordkonstnär
Trist när man inte kan applådera. Den här texten tilltalar mig. Formulerar någon form av känsla jag hade förr, som att bita ihop mot tårar.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP