Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ord som ska födas"

När jag är för mig själv
tänker jag alltid
på ord som inte existerar

Det är ord som ska födas
med eller utan kuvös

När jag sedan reser mig upp
så har jag återfötts på nytt
även denna gång utan kuvös

© Christer Johansson 2017-07-05




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP