Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magiska lösenordet

Leverpastej dubbelsmörgås
Inte att förglömma…

Ken Cassel
5/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 614 gånger
Publicerad 2017-07-05 22:10



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Älskar leverpastejsmörgås med saltgurka :)
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel