Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wine


sipping your wine
thine nectar

me tasting divine























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 22:53



Bookmark and Share


  Virvelvind
Vinets Gud-Dionysos
2017-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Wine? Låter som efternamnet på någon illustratör i en tidning, mera då. Kanske en journalist eller skulptris på modet mera då?
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP