Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korta ord för att stödja dig


Du kan

Du kan
Du vill
Du ser
Du ber

Du ler
Du känner
Du gråter
Du kan

Du kämpar
Du lider
Du strider
Du kan

Du minns
Du glömde
Du ville
Du kan




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 303 gånger
Publicerad 2017-07-06 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg