Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄr man VET

Livet går vidare
MEN ORKAR INTE JUST NU
Mmmm...
Klart jag gör skojar bara... men kommer sakna alla flyttar slutar osv. . Bara så??




Fri vers av kråkan VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-06 02:21



Bookmark and Share


  aol
Stor sommarkram min fina vän,
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP