Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13/Affirmationsboken

 

Jag känner mig trygg i mina beslut




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 08:40



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Har man kommit dit, så har man kommit långt.
2017-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra grund att stå på!
2017-07-06

  ULJO
Så ska det låta
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP