Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14/Affirmationsboken

 

Jag är perfekt precis som jag är




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 08:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2017-07-06

  ULJO
Exakt
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP