Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Män är..


Det man skapar.

Jag träffade dig en varm och svettig sommardag
såg dina pärlor sakta glida ner för dina skuldror.
(De var kanske två)
Kan inte låta bli att tänka på kvinnans ord på ord.

"Jag hade en snopp
men den försvann,
mannen som sprang"

-Ja, det var hennes mantra, det.

Kvinnor som inte är nöjda med sitt kön
vill få en snopp på-opererat på kroppen.

-Vilket bra påstående!

-Ja, men så får de en man på köpet.
-Vilken röra detta måste skapa här!

Lektionen.

"Kan man försköna snoppen genom att ge den kärlek"

-En del är usch, stackars kvinnor och våra metro-män,
och jag säger Och en del är rent estetiskt så underbart,
SKÖNA!!

-Betalar kvinnor för detta?
(mannen sveper över fältet, som han ser)

Jag har tidigare visat ett exempel på en
sådan snopp och avtecknad och i stånd.

-Att göra vadå?

Men koncentrerar Er, var har ni blodet?

-Ja, inte är det kvar i huvudet!
-Kolla in teckningen!

Kan ni skapa er egen genom att spegla den?!
Jag menar att rita av er egen, ståndsmässigt.

-Varför måste en del betala kvinnor för sexet
när de egentligen trånar efter dessa, snoppar.

-Fröken, kan du hjälpa mig att skapa min.

-Män, gör nu dessa övningar ofta:

"Kan man försköna snoppen genom att ge den kärlek"

-Glöm inte, mannen är sig själv närmast.

-Fröken, kan du hjälpa mig att skapa min.

NEJ!!

Ja, så är det att ha en konst(ig)lektion.

Fast (suck) i konsten är jag fri..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-06 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP