Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur

Två och en hal mil
Uppför, nerför, och rakt fram
Trötta benen nu




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cykla med sommarvind i håret är ett ljuvligt sommarnöje!
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén