Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Toppen-En antologi. (Berg-Kulle) Jarl Kulle. Knulle. Sms-kommunikation kan ibland vara bäst- En antologi.


Migränets Möjligheter.

Migrän. Ger mig möjlighet att Sova.
Dags att ta sig Ut.
Den yttersta Gränsen är nådd.
Hur långt skall du pressa dig?
Dags att Förivra.

Stort som Smått. Förebyggande, - Gå bara Gå.
- Vad har jag gjort dig?
- Migrän!

Snibben och goa Släktingar, vänner, gör dagen på Topp.
Fastän vi inte kan umgås, i samma rum, för Att...
Migrän!
Som en Vän skrev när hon hade migrän; Har Migrän, men Glad ändå!
Och då tyckte jag, att hon var exceptionell.
Att uppnå...

Vad menade jag med Snibben, och Goa släktingar.
Snibben är min katt, det hoppas jag att ni förstått?
Släktingar är goa, när de ber en att krya på sig, Via sms.
Sms-kommunikation kan ibland vara bäst!




Bunden vers av Mim
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-07-06 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim