Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En antologi!


TACKSAMHET!

Är Tacksamhet, en evighet? Hur många dagar, kan man finna något nytt! Jag bara ÄLSKAR min katt! Givetvis pojkvännen också, men avgudar honom kanske mer, när vi bor ihop, så var fallet mellan mig och min katt! Men det har heller aldrig varit tal, om något annat, än att vi skulle bo ihop! Återförenas! Det kunde hans döda husse, på den tiden intyga, att katten saknade mig kattastrofalt mycket, när vi inte bodde ihop, katten och Jag, Snibben!




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-06 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim