Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koden.En sanningsroman, Stommen!

Jag känner inte dig. Men jag hör dig. Kan jag skapa mig en bild, bara utifrån Hörseln? Det behöver väl inte nämnas, att jag inte är mycket av en talare? Jag är mer en Lyssnare, men vad minns jag Sen?

Vad hörde jag, angående dig; Profil, Du är en kvinna som påstod att du var Nittio eller Nitton, Det är en ganska stor skillnad, men du sa det på din Knaggliga Engelska. Du var ifrån Korea, Varför skriver jag i dåtid? Skall jag döda dig, min karaktär, fastän du än, är ack så levande! Är i min närhet! Så fjärran! Vacker! Avskum? Har du en personlighetsstörning? Är du en Bitch? Eller är det han? Förhållanden kan vara komplicerade, Ännu mer komplicerade om de inte funkar. Hur vet man, när ett förhållande är Fjärran? Har du frågat dig det? Är det vad ditt anklagande "Everyday" Handlar om. Varför bad Han dig, veckor innan; Shut Up!? Varför hördes du och han knulla, Veckorna dessförinnan, en bekräftelse på , att ni är ett par? Varför går ni inte ut? Inte lämnar lägenheten, Inte du, Inte han . Inte du, Inte Han, Tillsammmans? Inte Du utanför dörren Ensam? Du som förberedde, flytten ihop. Finns det någon skam? VAD SKALL FOLK TYCKA? om åldersskillnaden, Om oss. Till sist; Vad tycker vi, om oss Själva?




Bunden vers av Mim
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-07-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim