Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERPETUUM MOBILE - tanka

Tiden bara går

kugghjulen stannar aldrig

fortsätter att gå

döden en förlorare

livet vinner på poäng

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-06 16:27



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tiden. Livets och Dödens moder. Brukar jag tänka. Snyggt skaldat.
2017-07-07

  Petter Wingren
Tidens obönhörliga rörelse sedd ur en positiv grundsyn.
2017-07-07

  Rise Little One
Livet, tiden och döden hänger ändå ihop som en helhet!
2017-07-07

  ULJO
Ibland önskar man att man kunde stoppa världen en stund
2017-07-07

    Sefarge VIP
Så "rätt syn"
Döden är beroende
Av liv för att kunna
Avliva. Och livet av
Död för att kunna
Överleva "sig själv"


2017-07-06

    jaybird
Molinska motsatsförhållanden färgläggs i denna din målning till en evig kamp där den ene inte kan vara utan den andre.
Och du har rätt om segraren: döden kan inte komma igen vid 9.
2017-07-06

  M.Eta
Bra tanka, det går alldeles för fort ibland bara!
2017-07-06

    ej medlem längre
Tankeväckande tanka men finurlig och fin final.
2017-07-06

    ej medlem längre
Livets kretslopp tar oss med på endast en kort resa.
2017-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om en evighetsmaskin!
2017-07-06

  Judas Ekholm VIP
Fantastisk blandning svart diskbänksrealism och dito surrealism.
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP