Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det kyssens dag. Instiftad av FN.


Kyssens dag

Läpparnas möte
Tungornas utforskande
Dagens tema är




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se där. Var dag, ny kunskap. :-)
2017-07-06

    ej medlem längre
Jag kastar en slängkyss till dig för din fina haiku!


2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén