Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största kärleken

Med lycklig tanke
Ses den enda älskade
Hos sitt hjärtas val




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek kan göra ont...men den kan också skapa vackra känslor.
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén