Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunderna fortsätter

någon gång ska jag sluta
krypa i askan av det jag en gång själv förstörde.
Du gav mig viljan att vara stark men
jag lade mig ned på marken.

så trött

Du gav mig viljan att vara stark men jag,
jag svek mig själv
och varje steg jag tar är iakttaget av din skugga i solen.

för ljust

en dag ska jag förlåta,
men inte dig för alla obesvarade signaler,
inte mig för att bränt ned min egen grund,
och inte klockan för att ha gett oss så lite tid.

sekunderna fortsätter

kanske imorgon
ligger luften inte tung och stilla under hettan
och jag kan ta ännu ett steg,
medan din skugga ser på.


Du gav mig viljan att vara stark men
jag sänkte huvudet.






Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-06 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M