Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren 2012


How to train your dragon


Draktänder

Se, jag bugar mig igen
Skimrande Sephira
eftersom jag nu är insläppt
borde du väl
inte blottlägga dem sådär?
Nästan lite förolämpande, min vän

Draktänder

Skrämmer mig inte
vita, som hos någon mjölkdrickare
Om ståendes i gapet ditt
om jag så tvekar
slås käften ihop
Tillitscirkeln, jag litar på dig för att
du ska kunna lita på mig

Draktänder

Nog har jag haft andra före dig
men ingen lika skygg
och du är den tredje
som låtit mig komma nära

Sitter därför med sidan till
och selen placerad i knäet
Låter dig granska 
dessa mänskliga drag
från gryning till afton

Draktänder

Vi har ett sammanlänkat öde,
högresta varelse
För i stunden då våra blickar möttes
kände jag till ditt namn
Gula strimmor inpräntade 
under pannloben

En fnysning
och ditt väldiga huvud 
som puffar min axel försiktigt
Äventyren, juvelerna
de kan vänta




Fri vers (Prosapoesi) av Hybrid
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-06 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ytterligt bra skrivet, fångad selad fångst.
2017-07-13

  Gin83
Fantastiskt
Så målande och så skön att läsa
Högtidlig och i ett fantasystråk..sagostråk..och massa annat som jag gillar.
Riktigt bra

2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid