Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära manken

Kära manken
jag lägger inte till dig
jag drar ifrån dig
plattar ut dig
lägger mig på dig
använder dig som huvudkudde
det finns inga extra kol
de har runnit ut i ett hål
kan inte samla ihop mig
bara sprida ut mig
på en gräsmatta
eller blomsteräng
en extra säng
tar inga extra tag
tar inte färre tag
tar inga tag
över huvud taget
ger inget till laget
sällar mig till undantaget
där hela människoarten
blir en del av den parten
som tappade farten
och somnade sött
redan vid starten






Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-07 06:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP