Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderlek

ännu en dag utan regn
gräset gulnar och doftar hö
väderleksrapporten lovar regn
jag fyller vattenkannorna
med vatten från ån
och tittar längtansfull
upp mot de mörka molnen
men i nästa stund har de blåst bort
kan jag skriva och klaga hos SMHI?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-08 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP