Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askfat och blinda öron

Att hänga med i dina tankegångar är inte lätt

För de hittar alltid nya uttryckssätt

Varför temperaturkoll på askfat man ska kolla

Innan man hunden under sommaren valla

På det har jag inget vettigt svar

Men temperaturen på asfalten är det bra att ta

Ty svedda trampdynor vill väll ingen ha

Så att kolla om den bränns innan ni går är bra

Ty att tala till dig är i vissa fall ett uppdrag hårt

Och när du påstår att öronen är blinda extra svårt

Men att hålla mitt humör på topp du klarar galant

Ty att följa dina utryck och tankar är alltid lika intressant

Dina fingrar de lever sitt eget liv kan vi lova

Ringer upp folk när du rimligen tycks sova

Det enda jag med säkerhet om dig kan veta

Är att det inte är någon idé att efter logik leta




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-07 12:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett intressant och berörande porträtt av någon!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP