Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 7/7

 

 

hungriga sniglar

grönt konsumeras flitigt

ruccolan står kvar

 

pepprig smak ratas

medan squashens blad njutes

krukodling införs

 

sniglar limmar spår

 klipps på mitten och kastas

grönt maginnehåll

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-07 13:25



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Väl beskriver du dessa otäckingar som gör att man får odla i krukor och helst inne!
2017-07-09

  Gunnel Eriksson VIP
Dessa mördarsniglar tycks vara
ett otyg. Här har vi dem inte, viket
jag är tacksam för.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra