Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ådror


Jag ska

linda in

dig

i mina armar




Låt mig

bära dig

tillbaka

Till sagans början




Innan dina

sorger föddes

Du

skapade nytt liv




och drömspel

av ljus

inunder

din tunna hud




Du bar

gökens skärande

eko

i dina ådror




Tills ditt

blod svek

dig

Bytte riktning




Visa mig

var du

sov

Din natthimmel




Men du

måste lova

mig

att vakna






Fri vers av Drömfångare
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-07 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar i ord och bild

att vakna till ljusets andetag

lova
2017-08-13

  Ariadne
Fin och djup!
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare