Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Hedlundfd Langrath


Utanför mitt rum

 

Palmer på rad
kaktusar stora, små

compact parking
bougainvilllea röd, orange
studsande boll
trådar från stolpar till hus

röster
hundar
ett tåg som passerar
barnskratt
öde hus
blandad vind

nyheter
provskjutning
kärnvapen
maktkamp
obalans

sandslott raseras
ett sköldpadda byggs
av sand och sten
månen kikar fram
mellan träden

(C) Eva Hedlund fd Langrath 2017

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-08 01:01



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Impressioner skapar en fragmentarisk helhet att ta in och fundera över.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP