Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

Den mörkhåriga flickan från Ale
Sträcker ut sig på klipparne hale
Ögonen slutna
Händerna knutna
Drömmer om Honom, den ideale




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-08 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kluriga och roliga rim i en fin limerick!
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén