Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör upp...

- Du fått ett tidsbestämt jobb ju!
- Nix, vem har sagt detta till dig nu...
- Ska va´ i två år...
- Jag inte alls förstår...
Tvåårigt ro! Tid ej bestämd du...


-




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-07-08 09:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ekan kan ta dig över sjön, ända bort till avlägsna ön, men vilken slags blad vänder du här, och i vilken bok till begär, du tar med på väntan i kön?
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt