Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mycket lätta vingar


På mycket lätta vingar
flyger tidens fågel
andlöst tyst
mot solnedgången
bortom horisonten ruvar
nya dagars hunger
allt väntar oss
ännu finns tiden
om jag blundar kan jag se i mörker




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-08 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP