Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt med dig

Allt med dig

är perfekt

sluta inte...

 




Fri vers av Chinor VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-20 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert

en text som är lika vacker
som själen din
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP