Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Hedlund fd Langrath


En semesterdag

 

Havet drar sig tillbaka
en röst som berör
talar till henne

vågen bär honom
stående på knä

på sanden
tomma kräftskal
i klippans vattenskålar
syns små krabbor

en skrapad ankel
för oss tillbaka
till trappans fot

vågen möter klippan
rinner över mossgröna stenar
som ett stilla vattenfall

© Eva Hedlund fd Langrath 2017

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-08 17:50



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert uttryckt. Fina metaforer.
2017-07-09

  Bibbi VIP
Suveränt fint.
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP