Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bortom havet


Min vän

Eva

du min vän
bortom Bottenviken

våra tankar möts
våra ord finner gemenskapen
mina känslor vävs in i dina

dina erfarenheter blir mina

Du gör mig rik - Eva!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-08 18:18



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vackert och varma ord som tilltalar mig!
2017-07-16

  Eva Helene VIP
God vänskap överlever och prunkar, liksom de blommor som får den omsorg de behöver. Så generöst och vackert i ord och bild - tack!
2017-07-11

  Eva Langrath VIP
Fint om vänskap
2017-07-09

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning. :-)
2017-07-09

    ej medlem längre
Fina ord till din vän!
2017-07-08

  Maria Sundelin VIP
Fint om vänskap
Kramar
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP