Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osagda ord i slutet

ack att få skingra tankarna,
distrahera smärtan med beröring,
vilseleda nervbanor med avledning
men fast är jag i livets trassel,
där linan spänns hårdare,
för varje försök att komma loss

med varje rosslande andetag
sprids min själ för vinden
som frö att finna ny jord
där gammalt blir pånyttfött
i ett barns kropp

livets sista tröst, mjuka handen
som håller i min med ett löfte
att komma ihåg mig, i tider som kommer




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-08 18:53



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Oh ja. :) bravo
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP