Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sneglandets uttryck

Att snegla

är att titta snett

Att snegla är att

titta på något;

värderande

eller undrande

Att snegla

i någons varukorg

eller på grannens nya fina bil

kan vara avund

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-08 19:50



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härlig poesi om Att snegla !
Stämmer varje ord!!!Bra!
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP