Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag i-land

Letar träningsmotivation
Hos pizzerian


Botar sömnbrist
Ihop med Redbull


Känner empati
för svältens offer, på Aftonbladet.se




















Fri vers av Skatanssyster
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-08 20:10



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ja vi har gärna en tudelad inställning till
stora och små problem i världen.
Tack för påminnelsen.
Kram TBG.
2017-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Det går bra att bli fadder.
Jag förmedlar kontakter.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster