Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inomskärs

Det är inte bara fiskmåsar

som trivs i min omgivning

Det är också jag som trivs här

med deras omgivning

Men själv håller jag mig enbart

inomskärs




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-07-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP