Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min promenad

Stannade till och tänkte...
Det skulle vara underbart att under kronorna
sjunka ner i mossan soldränkt
låta grönt och fuktigt omsluta mig, ta mig...

men det är fel dag och tid

Det är fel att stanna till, ligga ner
för det kryper i mossan

där jag är


och jag vill...




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-08 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt