Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du smeker mitt hjärta i tomhetens rum.

Jag hör dig tala,
Från en annan tid
Från det förflutna
Men jag känner dig
som du stod bredvid mig
Just nu
Håller mitt hjärta genom
dag och natt
Viskar i mitt öra,
Smeker mitt hjärta
Och berätta för mig:
Besök min grav




Fri vers av Midnight
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight