Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visualisering

Du kan bli den Du tänker

Du kan bli den Du vill va

positiva tankar Dig frid skänker

säg mig, vill Du prova det för en dag?

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 21:19



Bookmark and Share


  Elwania
kanske vi är bortom vad tanken har förmåga att visualiserar
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP