Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullmånenatt…

En sanning är
att mina ögon är blå
kanske är dina mer grön blå grå
en längtan efter svunnen natt
letar sig sakta in
under stjärnklar natt
en lycka av dunig kind mot min
när vattnet sakta
strömmar i bäcken sin
likt vindens smekande lekande andetag
förför mörkret vårt sinnes lag
med bultande hjärtan i harmoni
möter lekamen vår symfoni
i vårlig natt
en funnen glädje
vår guldkornskatt…
Gullmånenatt.




Fri vers av Ting69
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-14 10:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
som ljuv musik
2017-12-09

  Nils-Robert
En fin dikt som gömmer det sensuella i rader av livets sötma
2017-09-03

  Lars Hedlin
Underbart poeterat!
2017-07-21

    ej medlem längre
Ljuvlig poesi!
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ting69