Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se det STORA i det lilla...

Vara tacksam och glad för
det enkla i livet...

En cykeltur, en promenad,
en träff med vänner över
en kopp kaffe...

Dopp i havet, få fälla ut sig
på stranden, bara vara, njuta
av en ledig stund...

Plocka blåklockor, prästkragar
och rödklöver på ängen att ta med
hem, det blir ju en jättefin bukett att
sätta i en vas på bordet...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-09 00:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina ord om viktiga saker i livet
2017-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Repliker som 'finns det verkligen människor som fortfarande...' Eller 'visst är väl den här boken, målaren, teveserien... Som att dricka en god kopp kaffe?' Jag menar, jag dricker ju inte ens kaffe.
2017-07-09

  limerick VIP
Du gör här nuet till en fest
när livet pågår som allra bäst.


2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt