Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiska finter

Triangulering

är den form av

politikerjonglering

som i sitt artisteri

är ett stort publikfrieri




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-09 10:24



Bookmark and Share


    Lars J
Skickligt skrivet!
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP