Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan i oss

Demoner är vi alla, änglar vill falla. Varför finns rädslan i oss alla för att finna det stora vi söker. Utan strävan så kommer vi ingenstans. Ingen kan klandra dig för att du vill bli den stora alla pratar om. Om du fortsätter sökandet, så kommer du finna svaret du alltid sökt efter.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-07-09 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz