Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna! (Stop, in the name of...)

Ägg Stanning!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-07-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim