Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta platsen

Bakom ridåer
Dold för omvärldens ögon
Befinner jag mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-09 15:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att känna sig osynlig....
2017-07-10

  cilax VIP
bra
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén